Πολίτες οργανώνουν Πανελλήνια Διαγαλαξιακή Συνάντηση με Εξωγήινη Οντότητα

February 14, 2018Στο Facebook δημιουργήθηκε μια εκδήλωση που καλεί τους πολίτες σε Συνάντηση με Εξωγήινη Οντότητα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Μετά από 7 μήνες, δίνεται στον άνθρωπο ξανά η δυνατότητα να πρεσβεύσει τ…Στο Facebook δημιουργήθηκε μια εκδήλωση που καλεί τους πολίτες σε Συνάντηση με Εξωγήινη Οντότητα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Μετά από 7 μήνες, δίνεται στον άνθρωπο ξανά η δυνατότητα να πρεσβεύσει το είδος του σε μία ξεχωριστή οντότητα αυτού του τεράστιου κόσμου. Τα όντα αυτά που προέρχονται από τον γαλαξία JK-36b ο οποίος βρίσκεται μόλις 18.000.000 έτη φωτός μακριά θα μας επισκεφτούν ακόμα μία φορά επιλέγοντας την περοχή της Θεσσαλονίκης. Πλέον η σχέση μαζί τους έχει γίνει ακόμα πιο δυνατή αφού στην πραγματικότητα το μετρό της Θεσσαλονίκης καθυστερεί λόγω διαγαλαξιακής σήραγγας.


Όπως φαίνεται στην εκδήλωση θα παραβρεθούν μέχρι στιγμής 579 άτομα και ενδιαφέρονται 2 χιλ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.